AKTUALE

Fatmir Dehari mirëpret në takim kryetarin e shoqatës ” Uskana” në Amerikë Mislim Ramadani

Mislim Ramadani- Mizi, Kryetari i Shoqatës “ Uskana “ në Amerikë. E urova për detyrën në krye të shoqatës dhe me nder e respekt trajtuam punët e përbashkëta këtu në qytetin tonë dhe atje në SHBA. Një personalitet e kuadër që lë mbresa për të shpresuar shumë. Mizin e njoftova për punët dhe aktivitetet e përbashkëta që kemi pasur me shoqatën deri tani dhe u dakorduam që të vazhdojmë edhe më fuqishëm për të ardhmen e qytetit!
Faleminderit shumë Mizi, me shpresë që do të takohemi shpejt.

Related posts

LETËR DREJTUAR SHOKUT I.ILIRI PSEUDONIMI I KADRI ZEKËS

Gjyla Halili

Anëtarësimi i Suedisë në NATO, senatorët amerikanë rrisin presionin ndaj Hungarisë

Gjyla Halili

VLEN hap shtabin zgjedhor në lagjen Migjeni, qytetarët në përkrahje masive

Gjyla Halili