AKTUALE

Mexhiti takon kuvendin studentorë të Universitetit ” Nënë Tereza”

Është gjithnjë fymëzuese të takohesh me studentët, të cilët janë subjekte të palodhshme të ndryshimeve në shoqëri.

Në takimin e sotëm me kuvendin studentorë të Universitetit “Nënë Tereza” në objektin e Qeverisë, biseduam çiltërsisht për të ardhmen, për sfidat e nevojat e tyre.

Universiteti është dije e aktivizëm për vlera universale. Prandaj, qeveria jonë do të jetë edhe aktive për të sjellë ndryshime rrënjësore, edhe mike e dijës e studentëve. Mbi të gjitha, Qeveria jonë është e përkushtuar për të përmirësuar kushtet akademike e për të lehtësuar jetën studentore.

I dëgjova me vëmendje studentët dhe i shënova me kujdes kërkesat e tyre, të cilat do të adresohen. Rimëkëmbja e cilësisë në arsim, rregullimi i kampusit të Universitetit “Nënë Tereza” dhe zgjidhja e problematikës me shujtën e subvencionuar janë në krye të listës sonë për t’u zgjidhur.

Ishte takimi i parë, por, pa fije dyshimi, nuk do të jetë i fundit, pasi raportet tona do të jenë përherë të afërta.

Related posts

Bujar Osmani: Unë kam ndërmjetësuar komunikimin mes Kosovës dhe Ukrainës

Gjyla Halili

Një animacion që nuk do t’ju lërë indiferentë: Si rritet niveli i detit?

admin

Kur ndryshimi pritet nga të “lodhurit”!

Gjyla Halili