AKTUALESPORT

FTESË PËR NDJEKJEN E NDESHJES SË FUTBOLLIT: KF DEÇIQ KUNDËR TNS (WAL)

Komuna e Tuzit fton të gjithë tifozët e klubit të futbollit “Deçiq” dhe adhuruesit e sportit që të marrin pjesë në ndjekjen e ndeshjes së futbollit të KF “Deçiq” me TNS (Wal).

Ndjekja e ndeshjes do të organizohet në sheshin e ri të martën më 9 korrik 2024 në ora 20:00.**

Bashkohu edhe ti këtij moment historik për Deçiqin!

_________________

🇲🇪 POZIV ZA PRAĆENJE FUDBALSKE UTAKMICE: FK DEČIĆ VS. TNS (WAL)

Opština Tuzi poziva sve navijače fudbalskog kluba “Dečić” i ljubitelje sporta da učestvuju u praćenju fudbalske utakmice FK “Dečić” sa TNS-om (WAL).

Praćenje utakmice biće organizovano na novom trgu u utorak, 9. jula 2024. godine, u 20:00 časova.

Pridružite se ovom istorijskom trenutku za FK “Dečić”!

KOMUNA E TUZIT / OPŠTINA TUZI

Related posts

 Arsenalit i ndodhi diçka për herë të parë që nga viti 1986

admin

Fitorja e katërt për Rahovecin

admin

Përmbushet edhe një zotim i Aleancës për Shqiptarët dhe ministrit Lloga, miratohet Ligjii për menaxhim me pronë të konfiskuar

Gjyla Halili