AKTUALE

Komuna e Tuzit mer përsipër asfaltimin e rrugës së Deçiqit

Me iniciativë të diasporës shqiptare në Amerikë në bashkëpunim me Komunën e Tuzit, ditë më parë u fillua iniciativa për mledhjen e fondeve për ndërtimin e rugës së Deçiqit.
Kësaj iniciative i prinë atdhetari Nicholas Sinishtaj, që janë përgjigjur pozitivisht shum atdhetar shqiptarë që jetojnë në Amerikë, dhe komuna e Tuzit në letrën e së cilës thuhet:
” Komuna e Tuzit në kuadër të mundësive finaciare dhe buxhetore për vitin e ardhshëm, mund të marë përsipër asfaltimin e rrugës në fjalë, nga Kalaj deri në Carinaj, në gjatësi prej 5400 metra”
🔗Donate: https://gofund.me/40c37519

📄Përgjigja e Kryetarit të komunës së Tuzit
🤝Premtimi për vitin 2025

📄Response from Mayor of Tuzi Municipality
🤝Promise for 2025

*************************************
🔗Dhuroni: https://gofund.me/40c37519

🇦🇱Falenderime të veçanta për:

Lindon V. Gjelaj
Kryetar i Komunës së Tuzit

Nik Gjeloshaj
zv. Kryeministër / Ministër i Zvillimit Ekonomik / ish Kryetar i Komunës së Tuzit

Lekë Ivezaj
Sekretar i Sekretariatit për Urbanizëm

Anëtarët e grupit të punës vlerësojnë mbështetjen tuaj.

Sinqerisht nga,

Mark Fran Ivezaj
Nrek Pjetër Gjolaj
Nicholas Lukë Sinishtaj
Vasel Zef Kalaj
Driton Pashko Sinishtaj

**************************************
🔗Donate: https://gofund.me/40c37519

🇺🇸Special thanks to:

Lindon Gjelaj
Mayor of Tuzi Municipality

Nik Gjeloshaj
Deputy Prime Minister / Minister of Economic Development / former Mayor of Tuzi Municipality

Lekë Ivezaj
Secretary of the Secretariat for Urbanism

The members of the working group appreciate your support.

Sincerely from,

Mark Fran Ivezaj
Nrek Pjetër Gjolaj
Nicholas Lukë Sinishtaj
Vasel Zef Kalaj
Driton Pashko Sinishtaj

*************************************
🔗Donate: https://gofund.me/40c37519

Donations to date / Donacionet e deritanishme:

1. Mark Nikollë Pjetrushi Lulgjuraj – $5,000
2. Mark Fran Ivezaj – $6,000
3. Nicholas Lukë Sinishtaj – $6,000
4. Nrek, Kolë, Gjon, & Tomë Gjolaj – $10,000
5. Vasel Zef Kalaj – $5,000
6. Gjeto & Driton Sinishtaj – $5,000
7. Martin Fran Ivezaj – $5,000
8. Dominic Nik Kalaj – $1,250
9. Tom Shkreli – $100
10. Lekë Gjoni Sinishtaj – $5,000
11. Vasel Mark Sinishtaj – $5,000
12. Linda Kalaj – $500
13. Ceno Rrogathi – $100
14. Stephen Vasel Ivezaj – $1,000
15. Mario Gjeloshaj – $500
16. Dimitrije Stojanovski – $250
17. Robert Kolë Nikprelaj – $500
18. Evarist Vatnikaj – $300
19. Marki Shkreli – $500
20. Tom Mirashi Ivezaj – $100
21. George Nosh Ivanaj – $500
22. Vince Ivezaj – $2,500
23. Dod Gjergji Ivanaj – $500
24. Gjokë Doda Kalaj – $1,000
25. Pjetër Nikolla Kalaj – $300
26. Liridon Islam Gjokaj – $300
27. Martin Dedvukaj – $300
28. Peter Gojcaj – $350
29. Viktor Luca Ivezaj – $1,000
30. Muhamed Cunmulaj – $100
31. Pashko Dushaj – $150
32. Sokol Luca Gorvokaj – $500
33. Gjon Preka Sinishtaj – $1,000
34. Nikollë & Diana Cacaj – $500
35. Anthony Paul Shkreli – $2,000
36. Alex Ivezaj – $10
37. Rrok Nikolla Sinishtaj – $5,000

TOTAL – $73,110 of $200,000 goal

Faleminderit të Gjithëve / Thank You All

************************************
🔗Donate: https://gofund.me/40c37519

Për informacion kontaktoni / For information contact:

Mark Fran Ivezaj
+1 (917) 674-8137

Nrek Pjetër Gjolaj
+1 (248) 310-7442

Nicholas Lukë Sinishtaj
+ 1 (586) 453-3533

Vasel Zef Kalaj
+1 (586) 588-0260

Related posts

Siljanovska: Mos i mbyllni sytë para krimit

Gjyla Halili

“Perandoria”: Mitrovskit iu shqiptua dënim me kusht, duhet të paguajë edhe dëmshpërblim prej 1,5 milionë eurosh në Buxhet

admin

Gazetari Nevrij Ademi prezenton rrjetin e ri mediatik Syri.mk

Gjyla Halili