OPINIONE

30 VJET NGA VARRIMI I HEROIT TË KOSOVËS AHMET HAXHIU

6 Korrik 2024, mbushen 3 decenie nga shkrimi im për varrimin dhe ndarjen përgjithmonë nga atdhetari e patrioti i madh, Heroi i Kombit, Baca Ahmet Haxhiu!
Më poshtë e keni tekstin e dërguar për botim në “Zërin e Kosovës” Organ i Lëvizjes Popullore të Kosovës, që njoftonte për varrimin e Bacës Ahmet Haxhiu në vendlindjen e Tij në Lupç të Llapit!

Është firmosur me Nezir Uka, me njërin nga pseudonimet e mia gjatë aktivitetit ilegal!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 6 Korrik 2024!

Related posts

PASNESËR (8 MAJ) SHQIPTARËT NUK DUHET TA MARIN FARE NË DORË FLETVOTIMIN PËR ZGJEDHJET PRESIDENCIALE!

Gjyla Halili

Vlera e ditës së Arafatit

admin

Shqiptarët kanë kë të zgjedhin, kanë arsye edhe pse të zgjedhin dr. Bujar Osmanin për President!

Gjyla Halili