AKTUALE

Tortë turke e lagur

Një mrekulli çokollate që freskon më mirë se çdo akullore dhe është shumë e lehtë për t’u bërë. E lëngshme dhe plot shije çokollate


Përgatitja

Tundni vezët dhe sheqerin, më pas shtoni sheqerin e vaniljes, vajin, qumështin, miellin, pluhurin për ëmbëlsira dhe kakaon.

Përziejini të gjitha dhe vendoseni në një tepsi për t’u pjekur në temperaturë 190 gradë Celsius.

Ndërsa biskota është duke u pjekur, përgatisni tretjen për pjesën e sipërme.

Qumështin e vendosni të vlojë dhe i shtoni sheqerin, sheqerin e vaniljes, çokollatën dhe kakaon dhe më pas vajin.

Sipër tortës hidhni tretjen e ftohur. Dekorojeni me arra. /Telegrafi/

The post Tortë turke e lagur appeared first on Kreu.

Related posts

Kuvendi debatoi për Ligjin për procedurë civile

admin

Kryeministri i parë shqiptar/ Spiropali: Shembuj si ky na bëjnë të besojmë dhe të jemi të sigurtë se bashkë bëјmë ëndrrën realitet, të jemi pjesë e BE-së

Gjyla Halili

Snopçe: Nëse ASH del nga Qeveria, zgjedhjet e reja parlamentare janë të pashmangshme

Gjyla Halili

Leave a Comment